Inter Hollywood Voždovac

Restoran „Inter Hollywood“ Voždovac

  • Restoran „Inter Hollywood“ nalazi se u ulici Kumodraška broj 240, na Voždovcu. Moderno uređeno zdanje našeg restorana raspolaže kapacitetom od 100 do 300 ili od 300 do 500 mesta za sedenje. Po dogovoru sa Vama kompletan prostor restorana se aranžira i pretvara u ambijent koji odgovara Vašim potrebama.
  • Sama sala za svečanosti restorana „Inter Hollywood“ poseduje centralni klima uređaj i savremenu profesionalnu LED rasvetu, koja ima više od 1000 000 boja. U sali se nalazi video nadzor, elegantne kožne stolice i okrugli stolovi za naše i Vaše goste. Poštujući dogovor sa Vama organizovaćemo kićenje svečane sale uz rasvetu u boji koju odabrete. Takođe boja rasvete se može menjati za vreme proslave.
  • Naš tim čini profesionalno osoblje sastavljemo od kuvara, konobara i menadžera sa dugogodišnjim iskustvom. Njihov cilj je da ispune Vaša očekivanja i Vašu svečanost pretvore u jedinstven doživljaj.
  • Nudimo Vam između ostalog i mogućnost angažovanja profesionalnog fotografa i muzike.
  • Svojim sveobuhvatnim trudom i radom trudimo se da podignemo atmosferu i napravimo od Vaše svečanosti dan koji ćete rado pamtiti. Iz naše ponude posebno izdvajamo svetlosne efekte, koji će posebne trenutke poput izlaska svadbene torte učiniti veličanstvenim.
  • Najveći deo hrane koju poslužujemo u našem restoranu proizvodimo sami, na osnovu čega možemo da Vam garantujemo za njen kvalitet. Hranu koja se ne potroši na kraju večeri pakujemo, kako bi je mogli poneti kući.

Lokacija

Svadbe Do 150 Mesta , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>