Splav Restoran Principal

Postoje oni dani kada sebi i svojim voljenima želimo da priuštimo nešto zaista posebno, kao odlazak u lep restoran.

Nema restorana koji će vam ostati u tako lepom sećanju kao restoran Principal koji pruža predivno iskustvo.

Ovaj brod restoran nalazi se na novobeogradskoj strani reke Save, tik pored Brankovog mosta, pa je lako dostupan iz svih delova grada.

Intimni ambijent odiše toplinom i prijatnom atmosferom, a osoblje je uvek nasmejano i ljubazno.

Kuvari su majstori svog zanata i jela nacionalne, internacionalne i mediteranske kuhinje spremaju sa velikom ljubavlju i umećem. Sva jela prave se po proverenim receptima sa probranim začinima i najkvalitetnijim sastojcima, a svaki zalogaj je posebno uživanje.

Dragulj ovog restorana su njegove fenomenalne terase sa koje puca pogled na stari deo Beograda. Pejzaž je zaista neopisivo lep i nestvaran, a smirujući šum reke daje dodatnu čar, tako da ćete ovaj restoran napustiti prepuni pozitivnih utisaka i sa željom da se što pre vratite ovde.

 

 

Splavovi za svadbe , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>