Beolido Event Centar

Nesvakidašnji spoj prirodne lepote Dunava i Velikog ratnog ostrva idealno je mesto da proslavite jedan od vaših najvažnijih i najposebnijih dana u životu. Nalazimo se u Beogradu na svega 3km od centra grada na najlepšem delu Zemunskog keja i Dunava preko puta poznatog zemunskog kupališta i plaže Lido.

Naša specijalnost jeste organizacija venčanja i po veoma pristupačnim cenama nudimo kompletnu organizaciju i pomoć oko Vašeg posebnog dana.Ukoliko želite da dođete na vaše venčanje sa gliserom, da se venčate u prirodnom ambijentu na sredini Dunava na otvorenom, da vaši gosti i vi uživate u predivnom i toplom ambijentu naših svečanih sala, da imate savršeno posluženje, neograničenu konzumaciju hrane i piće tokom celog trajanja proslave – da, to možete ostvariti u Beolido Event Centru i to vam možemo garantovati!

Cene kompletnog menija se kreću već od 20€ i u cenu vam je, pored neograničene konzumacije hrane i pića, uključena i kompletna dekoracija sale, aranžmani od prirodnog cveća za sve stolove, profesionalna rasveta (robo mašine, led rasveta) i specijalni efekti (balon mašina, dim mašina), soba za mladence, terase sa baldahinima, osoblje za prijem gostiju, usluge profesionalnog fotografa, šampanjac, vođenje protokola i wedding plana, vaučer od 150eur za iznajmljivanje venčanica i još mnogo toga.

Posebne pogodnosti vam nudimo za proslave sa većim brojem gostiju a odobravamo 10% popusta za svadbe radnim danima i svim danima u sledećim mesecima (Januar, Februar, Mart, Novembar, Decembar)! Odobravamo i 5% popusta u vreme crkvenog posta!

Mi smo tu zbog Vas!

Na raspolaganje Vam stavljamo tri potpuno renovirane svečane sale:

Sala Beolido: kapaciteta 100 – 250 mesta (koktel do 450 mesta)
Sala Lido: kapaciteta 50 – 150 mesta (koktel do 250 mesta)
• Sala Bellagio: kapaciteta 25 – 70 mesta

Za vašu proslavu Vam možemo ponuditi i sledeće usluge: muzički bend, suvi led, vatromet, gliser, koktel majstora, dekoracija balonima, zakup limuzina i oldtajmera i slično.

Pozivamo Vas da nas posetite i da se uverite zašto su mnogi mladenci odabrali baš nas za organizaciju njihovog jednog od najvažnijih dana u životu!

Posetite i našu facebook stranicu www.facebook.com/beolido
www.beolido.rs

Video prezentacija

Event Centri Splavovi za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>