Jahting klub Kej

 VAŠE SKRIVENO MESTO NA RECI !

Jahting klub „KEJ“ se nalazi na najlepšem delu novobeogradske strane obale Dunava, između Ušća i hotela Jugoslavija, nedaleko od samog centra grada okruženi netaknutom prirodom.

Posedujemo splav-restoran i četiri broda, opremljena tako da u svakom trenutku pruže gostu onakav oblik boravka kakav gost zahteva.

Jahting klub „KEJ“ organizuje sve vrste proslava:

  • Privatne ( venčanja, rođendane, godišnjice braka, krstarenja… ) i
  • Poslovne ( seminare, promocije, prezentacije, kongrese, korporativne događaje, mature itd..

ORGANIZUJTE VENČANJE IZ SNOVA

Venčajte se na reci – osetite čaroliju!

Jedan od najsrećnijih događaja u životu obeležite na originalan način -organizujte venčanje svojih snova na reci u ekskluzivnom restoranu i prijatnom brodskom ambijentu.

Omogućićemo Vam raznovrsnu gastronomsku ponudu, uređenje i dekorisanje prostora prema Vašim zeljama i mogućnostima kao i dolazak matičara pred kojim ćete izgovoriti sudbonosno DA.

Ekskluzivni brod ”Kej 1” Vam pruža mogućnost da budete originalni u svojoj ideji i da izadjete iz okvira standardnih ponuda, kako bi ste organizovali venčanje iz snova koje cete vi pamtiti, a drugi prepričavati.

Venčajte se na brodu “Kej 1”, na ušću dveju reka. Recite sudbonosno “DA” na mestu SREĆNE BOVE.

SREĆNA BOVA je simbol grada Beograda i nalazi se na prirodnom mestu spajanja Save i Dunava. Veruje se da parovi koji se venčaju na ovom svetom mestu punom energije spajanja i ljubavi, više se nikada neće rastaviti, jer kao sto se dve reke ne mogu rastaviti, tako se ni mladenci ne mogu razdvojiti.

HOSTELSKE USLUGE

U okviru Jahting kluba „Kej“ se nalazi i prvi Hostel na vodi koji raspolaže sa 9 dvokrevetnih soba. Posedujemo i četiri potpuno nove sobe ( de lux ), sa francuskim ležajevima, zasebnim kupatilima, kablovskom tv mrežom, wireless internetom, klimom i velikom terasom sa pogledom na reku.

Splavovi za svadbe , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>