Sala Andjelina

Poznat po nezaboravnim svadbenim proslavama Svadbeni Salon Javor upotpunio je svoj prostor novom salom Andjelina.

  • Prateći svetske trendove u Sali Andjelina dominira sedam kristalnih lustera prečnika 2m. Mogućnost organizacije svečanosti veličina od 150 do 300 mesta gde se u svakoj varijanti ima osećaj savršeno iskorisćenog prostora. Prostor i usluge naše sale možete iskoristiti za proslave: venčanja, rodjendana, krštenja, koktela, raznih vrsta promocija, modnih revija…
  • Uz bogatu gastronomsku ponudu tradicionalne I internacionalne kuhinje kao I domaćeg I stranog pića u neograničenim količinama vaše zvanice će zaista uživati. Tim stručnog osoblja će realizovati kompletnu organizaciju vašeg venčanja: fotograf, kamerman, poslastičar, šminker, dekorater, garantujući vam zadovoljstvo I uslugu vrednu pamćenja. Brinemo oko najsitnijih detalja I trudimo se da ispunimo svaku želju I uslugu prilagodimo ličnom ukusu mladenaca.
  • Spektakularan silazak mladenaca niz stepenice, LED svetlosni efekti, balon eksplozija I vodeni baloncici, dimni efekti, limuzina, trubači, vatromet kao I mogućnost održavanja koktel party-a tokom proslave u potpunosti čine vaše veselje nezaboravnim !
  • Svaka svadba je jedinstvena i unikatna, Vase je samo da kazete DA a mi organizujemo sve ostalo.

Video Prezentacija

Lokacija

Sale za svadbe , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>