Principessa

  • Ovim putem želimo da Vam se predstavimo i ponudimo poslovnu saradnju.
  • Mi smo restoran PRINCIPESSA, nudimo Vam potpuno nov, moderan prostor namenjen za sve vrste proslava.
  • Principessa poseduje klimatizovanu salu kapaciteta do 500 sedećih mesta a svi gosti i poslovni partneri imaju obezbedjena parking mesta.Za dolazak gostiju organizovanim prevozom,omogucen je i prilaz autobusima.
  • Naš restoran opremljen je po najvisim ugostiteljskim standardima a profesionalno obuceno osoblje je na čelu sa nasim menadžerom spremno da Vas sasluša i ispuni Vase zahteve,bilo da je u pitanju godišnjica Vaše firme,predavanje,koktel,promocija,seminar,proslava poslovnog uspeha,docek Nove godine…
  • Ukoliko pravite seminar ili konferenciju,tu smo da Vam obezbedimo tehnicke uslove,opremu,adekvatno postavimo salu i sl. Wireless konekcija omogućiće Vam obavljanje poslovnih obaveza za sve vreme trajanja konferencije ili seminara.
  • Nalazimo se na Zvezdari,u ulici Ljubice Lukovic br.5 na samo 2.5 km od centra grada.
  • Zakažite sastanak sa nasim menadžerom restorana kako bi se dogovorili o svim pojedinostima,detaljima organizacije i kako bi dobili odgovarajuću ponudu.

Zadovoljstvo nam je ugostiti Vas…

 

Video Prezentacija

 

Naša Lokacija 

Sale za svadbe , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>