Inter Hollywood

Restoran „Inter Hollywood“

 •  Restoran „Inter Hollywood“ nalazi se u naselju Ledine, u Surčinskoj ulici broj 19b, na Novom Beogradu. Jedinstveno zdanje ovog restorana, oduševiće Vas svojom sveobuhvatnom ponudom i pretvoriti Vašu svečanost u predivno iskustvo. Posebnu atmosferu u restoranu stvara ambijentalna RGB LED rasveta sa preko 1.000.000 boja, koja restoranu daje luksuzan izgled.
 • Kapacitet restorana „Inter Hollywood“ iznosi od 150 do 400 i od 300 do 900 mesta za sedenje.
 • Savršeno arhitektonsko rešenje, koje obuhvata dva velika bazena i više fontana, doprinelo je ekskluzivnom izgledu samog restorana. Ovo je naime, novootvoren restoran, koji je nastao kao produkt višegodišnjeg iskustva, rada i pažljivog osluškivanja potreba naših gostiju. Kompletan ambijent restorana jednostavno će Vam oduzeti dah i učiniti da zaista uživate u Vašoj svečanosti u krugu dragih ljudi.
 • Klimatizovana sala za svečanosti restorana „Inter Hollywood“ omogućiće Vam prijatne trenutke jednako u letnjem i zimskom periodu. U sali se nalazi video nadzor, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okrugli stolovi. U dogovoru sa Vama spremni smo da okitimo našu svečanu salu i postavimo rasvetu u boji koju Vi preferitate, uz mogućnost menjanja iste u toku proslave.
 • Posebna ponuda našeg restorana jeste apartman za mladence i 30 soba za goste, u kojima će se isti osećati i više nego dobrodošlo. Posedujemo takođe i luksuzne toalete i prostran parking sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem. Naše osoblje čine profesionalni konobari, kuvari i menadžeri koji nastoje da ispune sve Vaše zamisli i pobrinu se da sve prođe u savršenom redu.
 • Pružamo Vam mogućnost i angažovanja profesionalnog fotografa i benda za Vašu svečanost.
 • Bogatom ponudom naših usluga, krupnih i sitnih detalja nastojali smo da Vaš poseban dan pretvorimo u nesvakidašnji doživljaj koji ćete sa osmehom pamtiti. Posebno izdvajamo specijalne svetlosne efekte koji prate posebne trenutke tokom svečanosti, poput izlaska svadbene torte.
 • Ono po čemu smo jedinstveni jeste proizvodnja najvećeg dela hrane u okviru našeg restorana. Vrhunski kvalitet i raznovrsnost hrane na našem meniju, oduševiće i Vas i Vaše goste, a pristupačne cene iste samo su još jedan razlog da odaberete upravo nas. Sva hrana koja ne bude utrošena do kraja večeri, biće upakovana i prosleđena Vama za poneti.

Restoran „Hollywood“

 • Velika sala restorana „Hollywood“ u naselju Ledine, na Novom Beogradu, predstavlja našu najveću sala kapaciteta od 250 do 700 mesta za sedenje. Ova sala je jedna od naših najnovijih i samim tim najlepše uređena. U njene temelje i zidove uzidane su godine našeg rada i iskustva, na osnovu kojih smo stvorili prijatno mesto za svadbe i druge vrste Vaših svečanosti.
 •  Ambijent naše velike sale zaista oduzima dah i čini da Vaš poseban dan postane vredan uspomena. Ekskluzivna velika sala restorana „Hollywood“ je centralno klimatizovana i opremljena profesionalnom rasvetom, koja jednostavan prostor pretvara u vrhunsko zdanje. U samoj sali se nalazi video nadzor, 4 plazma televizora, akvarijum, kožne stolice sa svilenim predvalakam i okrugli stolovi za mladence i svatove.
 •  Mala sala restorana „Hollywood“ u naselju Ledine na Novom Beogradu, raspolaže kapacitetom od 100 do 280 mesta za sedenje. Ova sala je idealno rešenje za manji broj Vaših zvanica i intimnu atmosferu u krugu dragih ljudi.
 •  U skladu sa Vašim željama organizovaćemo kompletno kićenje naše svečane sale. Između ostalog sam restoran ima i apartman za mladence i sobe za goste, dečiju igraonicu, luksuzne toalete i parking sa video nadzorom koji obezbeđuje čuvar.
 •  Tokom Vaše svečanosti na usluzi su Vam veoma ljubazni i profesionalni konobari, kuvari i menadžeri restorana. Funkcionišući kao dobro uigran tim, oni se trude da sve protekne u najboljem redu i na Vas ostavi pozitivan utisak.
 • Po dogovoru, angažujemo profesionalnog fotografa i muzički bend za Vas.
 • Dugačkom listom najsitnijih detalja nastojimo da stvorimo pozitivnu atmosferu na našem restoranu i učinimo Vašu svadbu ili drugu svečanost vrednom pamćenja. Uz svetlosne efekte koji prate posebne trenutke tokom svečanosti, imaćete utisak da ste u prelepoj bajci koju očekuje srećan završetak.
 • Većinu hrane sa našeg menija, mi sami proizvodimo, što predstavlja još jednu stvar koja nas izdvaja od drugih restorana. Naravno, svu hranu koju ne utrošimo, na kraju večeri pakujemo za poneti i predajemo Vama.

Video

Lokacija Restorana

Sale za svadbe , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>