Narcis

Restoran Narcis je smešten u Leštanu, nedaleko od Smederevskog puta, ima dugu tradiciju organizovanja raznih proslava i svečanosti.

U mogućnosti smo da vam ponudimo dve sale (veća kapacitet do 800 mesta +80 mesta bašta, i manja kapacitet do 300 mesta) izuzetno pogodnih za organizovanje svadbi i drugih vrsta proslava. Kompletan prostor je klimatizovan, a za sve goste restorana obezbedjen je parking prostor, tako da gosti restorana ne moraju brinuti za vozila o njima brine čuvar parkinga.

Ukoliko se odlučite da u našem restoranu proslavite Vaš najsrećniji dan garantujemo da ćete venčanja, godišnjicu, rodjendan ili krštenje provesti sa svojim gostima rasterećeni, odmorni I sigurno zadovoljni.

Sale za svadbe , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>