LUX Events Center

lux panorama

LUX Events Center je nov i jedinstven prostor u Beogradu, koji će učiniti Vaš događaj nezaboravnim. U pitanju je novosagrađeni objekat, napravljen od najsavremenijih materijala modernog izgleda u čijem sastavu se nalaze zelene površine dekorisane velikim brojem različitog drveća i rastinja, fontana i parking.

Banket sala u LUX-u je kapaciteta do 350 mesta, a veći deo spoljašnjih zidova sale napravljen je od stakla, koji su okruženi ukrašenim zelenim površinama. Kompletan prostor u banket sali osvetljen je LED, RGB i CLUB rasvetom, kao i profesionalnim ozvučenjem i ventilacionim sistemom.

 

LUX Events Center se nalazi na teritoriji opštine Palilula, na Zrenjaninskom putu, udaljen pet kilometara od centra grada i dva kilometra od Pančevačkog mosta. Veličina zatvorenog dela kompleksa je 1700m², a sadržaj ovog objekta čine:

  • Glavna sala za događaje (svečana sala) – u prizemlju
  • VIP sala – na galeriji u sklopu svečane sale
  • Konferencijska sala – na spratu
  • Aperitiv bar “LUX Caffe” – u prizemlju
  • Kuhinja
  • Parking

 

Ono što izdvaja LUX Events Center u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora prema Vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Beogradu napravite EVENT baš onakav kakav želite.

 

Pored tehničke službe i stručnog tima koji se brinu o tome da u LUX-u sve besprekorno funkcioniše, tu je i tim vrhunskih kuvara koji su godinama pripremali hranu u najprestižnijim Beogradskim hotelima, a od ovog momenta stoje Vama na raspolaganju!

 

Stručni tim LUX-a stoji Vam na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta Vašeg događaja. Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekor, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaš događaj uspešnim!

 

Neka Vaš događaj bude drugačiji, poseban, jednom rečju jedinstven, a stručni tim LUX-a je tu da ga učini takvim. Posetite nas i sami se uverite u jedinstvenost LUX Events Centra.

 

Dobrodošli…

 

VIDEO PREZENTACIJA

Event Centri Sale za svadbe , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>