Glamoure

  • “GLAMOURE” je senzacionalan, mističan prostor od 1100 kvadratnih metara koji se sastoji iz dve celine, zatvorenog dela [površine 400 kvadratnih metara] i romantične terase [površine 700 kvadratnih metara], koji zajedno pružaju nezaboravan užitak pogledom na panoramu Beograda i Zemuna.
  • Svaku Vašu želju i maštanje o tome kako bi trebao da izgleda najsrećniji dan u Vašem životu, mi možemo da sprovedemo u delo.
  • Naša ketering ponuda je veoma raznovrsna i fleksibilna, tako da će gosti na Vašoj svadbi biti ugošćeni upravo sa onim specijalitetima koje ste Vi zamislili.
  • Ako je za potrebe Vašeg slavlja potrebna dekoracija prostora, muzika, fotograf ili bilo kakav drugi vid dodatne organizacije, „GLAMOURE“  tim Vam stoji na raspolaganju.

Mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima, rezultirali su jedinstvenom ponudom i kvalitetom.

 

Video Prezentacija

 

Naša Lokacija

Sale za svadbe , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>