Atlantis Event Center

Već znani prostor monumentalnog zdanja u Radničkoj 5a (ex Julieta) dobija novo ruho zadržavajući raskoš ambijenta sa fantastičnim pogledom na Savsko jezero.

Očekujemo vas u novoj sezoni, da zajedno osmislimo i realizujemo vaš najlepši dan, za još glamuroznije proslave i uspomene koje traju večno!!!

Atlantis Event Centar

zauzima površinu od 1000m2,  gde je glavna sala površine 400 m2 ukupnog kapaciteta 250 sedećih mesta u postavci za svadbe i sve vrste proslava, odnosno 500 stajaćih mesta što je čini idealnim prostorom za održavanje koktel večeri, prijema i drugih proslava.

Postavite scenu za nezaboravno venčanje u Atlantis Event Centru.

Dajte poverenje našim specijalistima za venčanja i ispuniće vam se sve želje za najvažniji dan u vašem životu, o kojem ste oduvek maštali. Ispunićemo vam i mnogo više od toga, nešto što niste očekivali, a što će učiniti da vaša proslava bude izuzetna. Pažljivo ćemo raditi sa vama kako bi najbolje razumeli ono što vi želite. Zatim ćemo razmotriti sve detalje i predstaviti vam sve mogućnosti u cilju organizacije jedinstvenog i nezaboravnog venčanja.

Planiranje i organizacija venčanja definitivno mora biti zabavno, a ne frustrirajuće. Atlantis Event Centar ima različite pakete koji se mogu prilagoditi tako da ispune sve vaše svadbene snove, ali i da inspirišu neke nove ideje. Od pozivnica do svadbene torte naši korisni saveti uštedeće vam dosta novca i vremena.

Ketering je jedan od najvažnijih segmenata koji će doprineti savršenstvu vaše svadbene proslave. Pažljivo biran meni uz savršenu prezentaciju zadovoljiće i najveće sladokusce, a pohvale za raznovrsnost i kvalitet hrane, od vaših gostiju, dobijaćete dugo nakon venčanja.

Dečija igraonica

Najmlađim posetiocima namenjen je posebno uređen prostor, “Atlantis kids” dečija igraonica, površine 70m2 koja se nalazi u sklopu objekta. U specijalizovanom ambijentu i društvu stručnog osoblja i animatora, deci je omogućeno da istovremeno uživaju dok se roditelji provode na svadbi ili drugoj svečanosti.

Dobro došli!

Sale za svadbe , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>