Time Out

  • Nekadašnji čuveni beogradski klub dobio je novo ruho i drugačiji šmek: na ovom mestu nalazi se restoran “Time Out”, vaše novo omiljeno mesto na obali beogradskog mora!
  • Mirni kraj Ade Ciganlije, velika sala idealna za proslave i meni prožet različitim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje čine “Time Out” fenomenalnom idejom za bankete različitog tipa i već je prepoznat kao odlično mesto za poslovne ručkove i obeležavanje značajnih datuma i porodičnih proslava.
  • Restoran “Time Out” odlikuje interesantan meni prožet omiljenim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, a komforan prostor i lokacija nadomak obale mora Beograda čine ga jedinstvenim u ugostiteljskoj ponudi grada!
  • Prostor našeg restorana je multifunkcionalan i trudimo se da izađemo u susret svim klijentima, kao i svim režimima ishrane i vašim željama.
  • Neka vaš dugo sanjani san počne baš u restoranu “Time Out”! Našu ponudu smo začinili sa dosta mašte i truda – na vama je samo da izgovorite sudobnosno “da”, naš profesionalni tim će se svojski potruditi da celokupna svečanost prođe prema viziji koju ste nam zadali.
  • Neka novo poglavlje vašeg života počne baš kraj obale našeg divnog Beograda! Želimo da sa vama učestvujemo u svečanosti koje ćete se uvek rado setiti, a gosti dugo prepričavati.
  • Krunišite najvažniji datum slavljem u opuštenoj atmosferi uz vaše najbliže.
  • Izložite nam vaše ideje, mi smo tu da ih sprovedemo u delo!

Restorani za svadbe , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>