Restoran Stadion

Novo, ekskluzivno, u samom srcu Voždovca.

 

  • Nesvakidašnji prostor, koji se nalazi na krovu Stadion šoping centra, sa spolnjim zidovima u staklu pruža pogled sa jedne strane na stadion FK Voždovca i sa druge strane na panoramu Beograda
  • Kapacitet restorana je do 300 sedećih mesta i modernog je dizajna. Enterijer samog restorana Stadion ukrašen je savremenom LED rasvetom i upečatljivim kristalima iza mladenačkog stola koji sam ambijent čine bajkovitim.
  • Organizujemo sve vrste proslava: venčanja, proslave firmi, seminare, kongrese, krštenja, rođendane.
  • Stavljamo Vam na raspolaganje deo garažnog parkinga samog tržnog centra Stadion, koji je obezbeđen za sve Vaše goste i čuvan od strane redara.
  • Izmedju raznovrsne ponude menija i velikog izbora domaćih i stranih pića, za vas smo pripremili nesvakidašnju poslasticu, čokoladnu fontanu sa belgijskom čokoladom i voćnom palmom.
  • Restoran Stadion je opremljen i apartmanima za odmor klijenata koje mogu koristiti tokom cele svečanosti..
  • Mlad i profesionalni tim je spreman da ispuni sve Vaše zahteve i učini vašu svečanost jedinstvenom i neponovljivom. Tim Restorana Stadion čine uz iskusne konobare i barmene, kreativni kuvari koji hranu spremaju u kuhinji samog restorana.
  • Naši protokol majstori i event menadžeri će se potruditi da Vaša svečanost ostane upamćena kao jedinstvena i neponovljiva.

 

 

Dobro nam došli !

Restoran Stadion VIDEO PREZENTACIJA

Event Centri Restorani za svadbe Sale za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>