Stadion Hall

Novo, ekskluzivno, u samom srcu Voždovca.

 

  • Jedinstven restoran, panorama grada Beograda iz svečane sale, veliki prostor, sve su ovo karakteristike po kojima se može prepoznati restoran Stadion Hall. Sam doživljaj upotpunjuje pogled na Hram Svetog Save i prelepo osvetljenog Beograda noću.
  • Restoran Stadion Hall može da ugosti do 1500 ljudi sa sedećim mestima. U restoranu se organizuju venčanja, ali je takodje pogodan za krštenja, proslave, rođendane, seminare…
  • Stadion Hall je jedan od retkih restorana koji zahvaljujući svom kapacitetu može organizovati i koncerte.
  • Stavljamo Vam na raspolaganje deo garažnog parkinga samog tržnog centra Stadion, koji je obezbeđen za sve Vaše goste i čuvan od strane redara.
  • Posebna pogodnost ovog restorana, jeste njegova deljivost gde se sam restoran može podeliti pregradnim zidovima i dekorativnim paravanima, a na taj nacin pružiti lep ambijent za manji broj gostiju.
  • Obezbeđen je parking u samom tržnom centru do 350 vozila, koja tokom proslave čuvaju redari.
  • Stadion Hall je opremljen i apartmanima za odmor klijenata koje mogu koristiti tokom cele svečanosti.
  • U ponudi restorana Stadion Hall je 15 različitih menija sa raznovrsnom hranom i još raznovrsnijim domaćim i stranim programom pića. Sve specijalitete pripremaju profesionalni kuvari u kuhinji samog restorana. Najslađi deo menija jeste čokoladna Fontana, koja sadrži belgijsku čokoladu i palmu sa voćem.
  • Nešto najnovije u našoj ponudi jeste pagoda(oltar) za venčanje koji će Vaše “DA” pred matičarem pretvoriti u bajkovitu priču. Za Vaše najmlađe goste odvojili smo njihov mali kutak za igru i razonodu,takozvani game corner koji sadrži prostor za igru, igračke i konzole za igru za malo stariju decu.
  • Prelep prostor, profesionalno osoblje i kreativni event menadžeri sklopiće Vaš mozaik želja u celinu koju će svi prisutni dugo, dugo pamtiti.

 

 

Dobro nam došli !

Restoran Stadion VIDEO PREZENTACIJA

Event Centri Restorani za svadbe Sale za svadbe , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>