Restoran Vizantija

Restoran Vizantija

je ekskluzivan prostor za venčanja i svečane prijeme. Jedinstven po svom dizajnu sa romantičnom atmosferom, prostor za sve vrste proslava, idealan za ceremoniju venčanja i svečane bankete, na ušću reka Save u Dunav sa najlepšim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu.

Venčanja

Elegancija i savršenstvo

Savršen pogled za savršen dan! Učinićemo vaš dan posebnim, pružajući vam prostor da zadivite svoje goste sa našom izuzetnom kuhinjom, pažljivim i ljubaznim osobljem. Naći ćemo zajedno idealno rešenje za vaše venčanje iz snova.

Korporativna dešavanja

Posebni i uspešni

Vaša kompanija slavi jubilej uspešnog poslovanja, došli su vam važni poslovni partneri ili samo želite da ugostite vaše saradnike koji cene vaš trud, pružite im priliku da uživaju u izuzetnom restoranu na vodi sa tradicionalnom kuhinjom.

Proslave

Nova Godina

Vizantija vas poziva, da zajedno sa svojim najmilijima proslavite najluđu noć. Počnite Novu Godinu na reci u lepom ambijentu sa pogledom na Kalemegdan uz odličnu večeru i sa najvišim standardima usluge.

Dobro došli !

Video prezentacija

 

Lokacija

 

 

Restorani za svadbe Sale za svadbe Splavovi za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>