Smokvica

  • Prostran i moderan prostor sa 210 sedećih mesta u Airport City-u, velikom baštom i obezbedjenim parkingom, je mesto u kome će vam naši iskusni planeri venčanja pomoći da ostvarite vaš san i odaberete stil i ritam venčanja koji najviše odgovara vašim željama.
   Organizujemo welcome drink i venčanja u bašti,u predivnom i mirnom okruženju Aiport City-a, sa fontanama i zelenilom.
  • Preko 500 organizovanih proslava našeg event team-a vam garantuju da ćete naći sve što želite, da će te ostvariti sve što ste maštali i da ćemo zajedno napraviti proslavu po vašoj meri. Naši wedding planeri brinu o vama od prvog dana i u funkciju stavljaju svoje iskustvo. Možemo vam pomoći oko svih aspekata organizacije, uputiti vas na najbolje saradnike ili vam pomoći da sve što želite sprovedete u delo sami…
  • Zajedno gradimo protokol za vaš dan koji sadrži sve detalje i omogućava vam da budete gosti na svom venčanju i taj dan doživite sa punim rasterećenjem.
  • Uz pomoć jednog od najiskusnijih šefova kuhinje u Beogradu, odaberite samo najbolje za ovu priliku, bilo da se radi o tradicionalnom meniu ili internacionalnom, serviranom kao buffet ili set meni.
  • U želji da vama i vašim gostima omogućimo najbolje za vaš dan-naš standard za servis je 15 gostiju na 1 konobara,što nam je donelo mnoštvo pozitivnih komentara i utisaka zadovoljnih gostiju.
   Parking Airport city-a je obezbedjen,čuvan i besplatan za sve goste
  • Velika paleta dekorativnih elemenata i materijala vam je na raspolaganju: presvlake u tri boje, mašne u 25 boja i vrsta, stolnjaci u više boja, trakaste zavese u svim bojama, brojevi za stolove, rasporedi za goste…
   Kreacije bez granica…budite drukčiji od drugih ( www.arkadia.rs )
  • Prva bračna noć u hotelu Smokvica u Molerovoj ( www.smokvica.rs ) je uključena u cenu. Slikanje u predivnom ambijentu hotela je samo za naše mladence. Imamo i posebne cene za boravak u hotelu za goste od naših mladenaca.
  • Poklon iznenađenja-vikend putovanje u Srbiji.
  • Pobrinućemo se do najsitnijih detalja da ovaj dan u svakom slučaju bude nezaboravan, i da iz Smokvice ponesete osmeh na licu.

  • Pogledajte našu lokaciju na mapi !

 

Restorani za svadbe Svadbe Do 150 Mesta

Related Listing

Place Your Review

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>