Restoran Stadion Elite

  • Restoran Stadion Elite je „najmlađa“ sala u sklopu Stadion Event Centra. Po svom dizajnu je moderna i jako atraktivna svim gostima kojima je u cilju da njihova svečanost prođe zapaženo i na vrhunskom nivou. Ona se prostire na dva nivoa i krase je tri velika holograma.
  • Kapacitet restorana je do 300 sedećih mesta, enterijer je savremen i ukrašen LED rasvetom koja se može menjati u skladu sa željama klijenata.
  • Organizujemo sve vrste svečanosti: venčanja, proslave firmi, seminare, kongrese, krštenja, rođendane, prezentacije, žurke…
  • Svim klijentima je na raspolaganju deo garažnog parkinga samog tržnog centra „Stadion“, koji je ograđen i obezbeđen od strane redara.
  • Između raznovrsne ponude menija i velikog izbora domaćih i stranih pića, za vas smo pripremili nesvakidašnju poslasticu, čokoladnu fontanu sa belgijskom čokoladom i voćnom palmom.
  • Restoran Stadion je opremljen i apartmanima za odmor klijenata koje mogu koristiti tokom cele svečanosti.
  • Mlad i profesionalni tim je spreman da ispuni sve zahteve klijenata i učini njihovu svečanost jedinstvenom i neponovljivom. Tim Restorana Stadion čine uz iskusne konobare i barmene, kreativni kuvari koji hranu spremaju u kuhinji samog restorana.
  • Naši protokol majstori i event menadžeri će se potruditi da Vaša svečanost ostane upamćena kao jedinstvena i neponovljiva.

 

 

Restoran Stadion Elite VIDEO PREZENTACIJA

Event Centri Restorani za svadbe Sale za svadbe , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>