Restoran Ser Žil

Ugostiteljski kompleks “ Ser Žil” se nalazi na teritoriji opštine Voždovac, na  Banjici, izmedju Sportskog Centra Banjica (bazeni)  i Radovog Stadiona, VMA, I Banjičke šume, udaljen samo pet kilometara od centra grada. Veličina zatvorenog dela kompleksa je 1600m2, i terase 600m2, a sadržaj ovog objekta čine:

  • Svečana banket sala “Ser Žil Events centar”
  • Caffe bar “ Ser Žil”
  • VIP Restoran   “Ser Žil”
  • Restoranska terasa
  • Terasa caffe bara  sa spoljnim barom

“Ser Žil” kompleks je objekat sagradjen od savremenih materijala modernog izgleda u čijem sastavu se nalaze zelene površine dekorisane velikim brojem različitog drveća i rastinja, okružen gusotom šumom I  veliki parking. Ono što izdvaja “Ser  Žil “ u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora prema Vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Beogradu napravite dogadjaj baš onakav kakav želite.

Stručni tim “Ser Žila”-a stoji Vam na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta Vašeg događaja. Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekor, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaš događaj uspešnim!

Pored stručnog tima I tehničke službe, koji se brinu o tome da u “Ser Žilu”-u sve besprekorno funkcioniše, tu je i tim vrhunskih kuvara koji su godinama pripremali hranu u najprestižnijim Beogradskim restoranima, a od ovog trenutka stoje i Vama na raspolaganju!

Multifunkcionalni prostor “Ser Žila”-a, kada su u pitanju manji koncerti, kokteli, privatne žurke i modne revije, može da ugosti do 600 posetilaca. Za potrebe organizovanja svadbi, banketa i sličnih proslava možemo ugostiti do 350 gostiju sa postavkom okruglih banket stolova za 8 do 10 osoba i podijumom za igru. Sala takodje pruža mogućnost za konferencijske sastanke do 400 učesnika.

Banket sala ispunjava sve standarde i zahteve organizovanja svih vrsta događaja. Za korporativne dogadjaje preporučuje se korišćenje ove sale u kombinaciji sa VIP restoranom koji zajedno  čine površinu od 900m². Sala pruža vrhunski konfor i udobnost, tako da smo uvereni da ćete doživeti nezaboravne trenutke na vašoj proslavi.

Klima sistem je napravljen tako da je omogućena konstantna izmena vazduha i ubacivanje svežeg vazduha , što omogućava izuzetno prijatan boravak u prostoru bez obzira na spoljašnju temperaturu.
Kompletan prostor je opremljen profesionalnom rasvetom za CLUB zabave i profesionalnim ozvučenjem, DJ opremom i binom za potrebe žive svirke.

Ono što izdvaja “Ser Žil” u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora prema Vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Beogradu napravite dogadjaj  baš onakav kakav želite.

Naš moto glasi: “Gosti našeg restorana ne treba da budu zadovoljni već prezadovoljni” !!!
Dodjite I uverite se!

NAGLAŠAVAMO DA SE PO ZAVRŠETKU PROSLAVE OBAVEZNO IZDAJE FISKALNI RAČUN !!!

Video prezentacija

Restorani za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>