Kengur Resort

Restoran “Kengur Resort” pronaćićete na adresi Akira Kurosave broj 7 u naselju Altina, na teritoriji opštine Zemun. Naš restoran je ušuškan daleko od užurbanog i bučnog dela Beograda i predstavlja savršenu malu oazu mira i prijatnosti. Budući da je smešten na oko 11km od centra grada i oko 10 km od aerodroma Nikola Tesla, naš restoran predstavlja savršen izbor za sve one koji na kratko žele da pobegnu od burnog života i uživaju u komforu i udobnosti. “Kengur Resort” je veoma neobičan restoran sa kog se pruža pogled na tri prelepa otvorena bazena, koji tokom letnje sezone dočekuju veliki broj posetilaca. Takođe “Kengur Resort” ima igraonicu za decu, dve sale namenjene organizovanju različitih proslava i venčanja, kao i 8 moderno opremljenih soba za svoje goste. Našim gostima na raspolaganju je besplatan internet, kao i prostran parking ispred objekta za vozila i autobuse.

Na samom ulazu u restoran, dočekaće Vas uvek nasmejano osoblje hotela “Kengur Resort”, koje će se potruditi da Vam boravak u našem kompleksu bude izuzetan. Hotel poseduje dve sale namenjene organizovanju svih vrsta proslava:

 •  Svadbe
 •  Rođendani
 •  Krštenja
 •  Proslave firmi

Manja sala je kapaciteta do 150 gostiju, dok je veća sala kapaciteta do 250 gostiju. Našim gostima obezbeđujemo, na prvom mestu, zasigurno dobar provod, tim profesionalnog osoblja:

 •  Mladenačku tortu
 •  Mladenački apartman
 •  Dekoraciju cele sale
 • Balon eksploziju
 • Dim mašinu
 •  Trubače
 • Veliki parking, koji je pod video nadzorom

Zahvaljujući kvalitetnoj opremi kojojm raspolažemo ( najsavremeniji zvučni i vizuelni efekti), osećaćete se kao u bajci. Prostor oko bazena mladenci su u mogućnosti da iskoriste za prijem gostiju, sečenje mladenačke torte i sve druge aktivnosti za vreme svadbene ceremonije.

U ponudi imamo četiri raznovrsna menija.

Vrhunski majstori naše kuhinje, za Vas i Vaše prijatelje, će pripremiti neka od najkvalitenijih jela iz naše ponude, ili nešto po Vašoj želji.

Sve što Vam je potrebno je dobro raspoloženje i društvo najboljih prijatelja.

Potrudićemo se da organizacija Vašeg venčanja, proslave firme i druge svečanosti bude Vaše nezaboravno iskustvo !

Svadbe u januaru, februaru i martu SAMO 18eura

Video prezentacija

Naša Lokacija

Restorani za svadbe Sale za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>