Restoran Atos

Restoran za venčanja Atos poseduje dugu tradiciju u ugostiteljstvu, naročito zahvaljujući vrhunskom osoblju koje godinama usavršava svoje kvalitete.

Poseban akcenat vrhunske kuhinje dat je specijalitetima od divljači, što nas izdvaja iz standardne ponude restorana u Beogradu. Naravno, sve ostale vrste kuhinje su na vrhunskom nivou.

Renovirali smo Restoran pre nekoliko godina, znatno ga proširili, a godinama uredjujemo i negujemo baštu, koja svojim malim jezerom sa vodopadom daje poseban pečat zelenoj oazi.

Lako smo pristupačni, imamo svoja 2 parkinga, nekoliko zasebnih sala, 2 ulaza i nebrojano mnogo mogućnosti za organizaciju bilo koje svečanosti po Vašim željama do 250 ljudi.

Restoran Atos VIDEO PREZENTACIJA

Restorani za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>