Perla Event Hall


POGLEDAJTE SALU U 3D VIRTUELNOJ TURI


Perla Event Hall se nalazi na adresi Tošin Bunar 161-Novi Beograd na samo nekoliko minuta od Bežanijske kose. Otvoren u julu 2018. godine od strane iskusnih organizatora proslava, koji su svoje iskustvo sticali dugo godina u organizaciji svih vrsta svečanosti u salama i restoranima na teritoriji Beograda, sa željom da unaprede i stave lični pečat na organizaciju događaja i proslavu svečanosti.


Svi želimo da baš naša svečanost bude dugo pamćena po dobrom provodu i lepim uspomenama, a preduslov za tako nešto je takva organizacija da se svaki gost oseti jednako važnim kao najsjajniji biser na ogrlici. Perla nije samo slučajan izbor naziva, već skup principa i želja osnivača ovog restorana za svadbe i proslave.

 


Perla Event Hall raspolaže sa dve veoma elegantne sale:

  • Velika sala kapaciteta do 250 mesta (venčanja do 220 mesta) predviđena je za glamurozna venčanja, korporativne proslave i 18. rođendane. U skladu sa imenom restorana Perla, enterijer je ukrašen mermernim podovima, stubovima od belog ukrasnog kamena koji se odlično uklapa sa pastelnim bojama zidova i kompletnom dekoracijom. Ukrašena modernom LED ambijentalnom rasvetom, opremljena centralnim klima i ventilacionim sistemima velika sala predstavlja biserno jasan izbor za Vaše glamurozne proslave.
  • Mala sala kapaciteta do 80 mesta i idealna je za manje proslave kao što su: dečiji rođendani, krštenja, kokteli, banketi i druge svečanosti. Enterijer je pastelnih tonova u kombinaciji sa drvetom, ukrašen dekorativnom led rasvetom i umetničkim slikama. Sala je povezana sa baštom i predstavlja pravu oazu u letnjem periodu.

Kompletan prostor je centralno klimatizovan i ima obezbeđen veliki parking za preko 50 vozila i veliku garderobu.

Bilo da je reč o venčanju, rođendanu, krštenju ili bilo kom drugom važnom događaju u Vašem životu, Perla Event Hall je pravo mesto za Vas.

Dve elegantne, impresivne sale svojom originalnošću izlaze u susret svim vašim zahtevima, tako da organizovanje proslava dobija šarm i duh dostojan najsvečanijih događaja u vašem žuvotu.
Specijalno ambijentalno osvetljenje i pregršt scenskih efekata su razlog zbog kojeg ćete iz ovog restorana poneti najlepše fotografije ikada.

Dobro organizovano osoblje restorana i uigran tim sve Vaše želje i zahteve može lako da sprovede u delo. Perla će vam Vaše važne dane pretvoriti u najlepše uspomene. Osmislite svoju proslavu, dajte joj svoj lični pečat, a mi ćemo je realizovati za Vas.

Vaš Perla Event Hall.

Event Centri Restorani za svadbe Sale za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>