Dvor Aleksandar

  • Velika sala restorana „Dvor Aleksandar“ u Leštanima, na teritoriji Beograda. Ukupan smeštajni kapacitet restorana iznosi od 200 do 520 mesta za sedenje, što isti čini idealnim za veći broj Vaših zvanica. Naša velika sala je proteklih godina bila veoma popularma među javnim ličnostima koje su u njoj organizovale svoje svadbene ceremonije i druge važne događaje.
  • Naša velika sala je centralno klimatizovana i opremljena profesionalnom rasvetom, koja joj daje nasvakidašnje privlačan izgled. U sali se nalazi video nadzor, plazma TV, akvarijum sa ribicama, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okrugli stolovi. Brinući se o svakom pojedinačnom detalju, kako bi ispunili Vaša očekivanja, nudimo Vam i odganizaciju kićenja naše velike sale.
  • Naš restoran je mladencima pripremio apartman za prvu bračnu noć a imamo i dovoljan broj soba za Vaše goste. Takođe tu je i dečija igraonica za najmlađe, luksuzni toaleti i praking sa video nadzorom i obezbeđenjem.
  • O svim Vašim potrebama brine se naš stručni tim sastavljen od vrhunskim kulinarskih majstora, konobara i menadžera restorana. Po dogovoru sa Vama, angažujemo i profesionalnog fotografa i muziku za Vašu svečanost.
  • Naime, naša misija je da svojom sveobuhvatnom uslugom podignemo atmosferu za vreme Vaše svečanosti i učinimo da istu sa osmehom na licu, dugo pamtite. Izdvojili bi posebno specijalne svetlosne efekte koji prate pojedinačne trenutke tokom svečanosti, kao što je izlazak svadbene torte i doprinose nezaboravnom iskustvu.
  • Većinu hrane koja se nalazi na našem meniju proizvodimo sami, što je još jedna od naših prednosti nad drugim restoranima. Svu hranu koja se ne potroši na kraju večeri pakujemo, kako bi je Vi mogli poneti kući.

Lokacija

Restorani za svadbe , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>