Centar Balašević

  • Dugu tradiciju koju ima restoran za venčanja Balašević upotpunjavaju fleksibilno i predusretljivo osoblje, gostoljubiva atmosfera i romantični ambijent.
  • U sklopu kompleksa Centra Balašević se nalazi hotel sa 70 soba , 5 restoranskih sala , od kojih  Vam je  na raspolaganju velika svečana sala , kapaciteta do 350 mesta sa pripadajućom baštom / vrtom posebno kreiranim za Vaše goste i venčanja.
  • Pored velike svečane sale, na raspolaganju Vam je i manja sala, kapaciteta do 160 mesta, sa njenom prelepom baštom za Vaše goste.
  • Restorani za venčanja su klimatizovani i izuzetno akustični tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom. Enterijeri su elegantani i komforni, spremni da svojim modernim standardima izađu u susret svim željama gostiju.
  • Posedujemo i obezbedjen parking za oko 120 automobila, a ono sto nas izdvaja pored velikog iskustva i stotina venčanja obavljenih u našim restoranima je veliki broj prikladnih, vrednih i praktičnih poklona koje Vam daruju restorani Balašević.
  • Za goste koji nisu iz Beograda, uz veliki popust možete rezervisati sobe kategorije 3*, a imamo ih 70 i možemo da primimo 150 gostiju.
  • Ukažite nam poverenje, a mi ćemo se potruditi da opravdamo već stečenu dobru reputaciju i da Vaš najlepši dan učinimo jos lepšim i prijatnijim i za Vas i za Vaše goste.

Video prezentacija

Hoteli za svadbe Restorani za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>