Azzaro Clubs

  • AZZARO je jedinstveni sistem od četiri upečatljiva restorana savremenog dizajna koji pružaju veličanstvenu podršku za organizaciju raznovrsnih proslava. Višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja, izuzetna usluga i vrhunski gastronomski zalogaji, garantuju našim klijentima nezaboravne trenutke u klubovima JEZERO, WHITE, RED i BLACK.
  • Azzaro WHITE Club je moderno dizajnirano mesto za organizaciju venčanja do 150 gostiju i koktel zabave za 300 osoba. WHITE svoj prirodni šarm duguje poziciji na četvrtom spratu poslovne zgrade u Jurija Gagarina 32 i zidovima u staklu koji obezbeđuju obilje prirodne svetlosti. Pravo mesto za intimna venčanja i porodična okupljanja.
  • Azzaro RED klub je sinonim za venčanja iz snova. Specifičnost ovog prostora je otvorena terasa od 400 kvadratnih metara, na krovu poslovne zgrade RED STRIPE u Bulevaru Milutina Milankovića 136. Idealno mesto za mladence koji žele romantično venčanje pod vedrim nebom. Kapacitet prostora je 200 sedećih mesta, 350 u koktel varijanti, a zajedno sa terasom ovaj klub može da primi čak 700 gostiju.
  • Azzaro BLACK klub je zbog svoje kompaktnosti izuzetno prilagodljiv da ispuni zahteve i najprobirljivijih klijenata. Omogućava organizaciju velike svadbe za 270 ljudi, žurke za 600 gostiju, ali se lako može adaptirati za venčanja manjeg obima. Nalazi se na Adi Ciganliji BB.
  • Jezero by Azzaro je jedinstveni restoran koji neguje tradiciju sa modernim stilom. Savršeno mesto na kome ćete obeležiti svoje važne događaje nudi vam ekskluzivan ambijent u kome dominira vrhunsko iskustvo osoblja, kvalitet usluge i dobra atmosfera Jedino kod nas postoji park za mladence kojima smo omogućili da simbolično posade svoje „drvo ljubavi“ u znak postojanja njihove veze, kao večiti podsetnik na njihov zavet. Restoran je u mogućnosti da ugosti više od 600 osoba koje će uživati u najrazličitijim ukusima domaćih i internacionalnih jela.

Lokacija

Restorani za svadbe Svadbe Do 150 Mesta , , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>