Acapulco events

Acapulco events čini tim profesionalaca, koji se već dve decenije uspešno bavi organizacijom poslovnih i privatnih prijema, koktela, zabava, venčanja…

Nakon višedecenijskog iskustva u ugostiteljstvu, odlučili smo da spojimo sva naša znanja i iskustva, i napravimo mesto koje će po izgledu, kvalitetu usluge i mogućnostima koje pruža biti jedino rešenje, ako tražite prostor za venčanje, ili bilo koju drugu vrstu proslave. Ono po čemu nas prepoznaju je sposobnost da ponudimo kompletnu uslugu kada je reč o organizaciji događaja. Cilj nam je da podržimo sve poslovne aktivnosti naših klijenata i priredimo nezaboravna venčanja na obali Dunava.

Splav se sastoji iz dve celine, zatvorenog dela i otvorene terase. Nudimo vam najbolje: restoran kapaciteta do 350 stajaćih i 250 sedećih mesta sa moderno opremljenom kuhinjom, besprekornom uslugom, vrhunskom klimatizacijom i ventilacijom, tehnički opremljen prostor za sve vrste događaja.

Uvek idemo u korak sa svetskim trendovima, ali tu smo da ispoštujemo i tradiciju. Kod nas kvalitet, znanje i trud igraju ključnu ulogu, i ne smeju nikom biti uskraćeni.

Pozovite nas i na vreme rezervisite termin.

Dobro nam dosli.

Video prezentacija

Event Centri Restorani za svadbe , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>