Karbon Event Centar

Moderan multifunkcionalni prostor nadomak centra grada, KARBON je idealan prostor za urbana i elegantna venčanja.

KARBON odlikuje moderan, sveden i funkcionalan dizajn. Neutralni materijali i tonovi omogućavaju klijentu da prostor prilagodi, dekoriše i brendira po potrebi. U sklopu prostora nalazi se veliki ulazni hol sa garderobom, sala od 360 m2 sa šankom, toaleti (muški, ženski, invalidi), kuhinja, privatni apartman i servisne prostorije. Objekat je urađen u skladu sa svim zakonskim propisima, raspolaže najsevremenijom protivprovalnom i protivpožarnom zaštitom. Našim klijentima na raspolaganju je kompletan inventar: banket pravougaoni i okrugli stolovi i stolice kao i barski stolovi i stolice. Posebnu pažnju posvetili smo klimatizaciji, tako da temperatura u sali uvek bude optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen.

Mi verujemo u izuzetnost i smatramo da ne treba praviti kompromis kada je reč o kvalitetu. Svaku ponudu kreiramo personalno na osnovu želja i potreba klijenata, zato u našem prostoru možete očekivati samo najbolje bez obzira za koji paket se odlučite. Pored standardne ponude koja obuhvata hranu, piće, osoblje i osnovnu dekoraciju, naš tim Vam može ponuditi kompletnu organizaciju venčanja.

Karbon poklanja kompletnu dekoraciju sale za sva venčanja u 2018. godini.
Dekoracija se realizuje u dogovoru sa mladencima i može obuhvatati: aranžman za svaki sto (svećnjak, cveće, ukrasno zelenilo, broj za sto, dekorativni nadstolnjak) dekoraciju mladenačkog stola, zid za slikanje…

*dekoracija ne uključuje prirodno cveće

Event Centri

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>