Pozivnice za venčanje

Pozivnice za venčanje

Pozivnice za venčanje se šalju od strane parova gostima i sadrže najbitnije informacije o venčanju.

Pre svega, dizajn pozivnice govori o temi venčanja. Bilo da su zlatne ili zelene boje te koje dominiraju, mogu da budu odraz boja na prijemu.

Mesto i vreme venčanja se nalazi u pozivnici. Ukoliko je mesto prijema manje poznato, mladenci će upisati i smernice kako doći do tamo.

Pozivnice takodje služe i kao ograničenje broja zvanica. Poželjno je da gosti potvrde svoj dolazak na proslavu što suptilno mogu da napišu mladenci u pozivnici.

Štampanje pozivnica treba da bude isplanirano nekoliko meseci unapred. Najmanje dva meseca treba biti posvećeno njima.

Sale Za Svadbe Beograd

Najpre treba imati u vidu da štampanje može da potraje mesec dana zavisno od štamparije za koju ste se odlučili. Mladenci takođe treba da odaberu papir za štampanje i ugovore najrazuniju cenu i vreme štampanja sa štamparijom.

Pored štampanja, mladenci treba da pošalju svim gostima pozivnice. Dok neke šalju poštom pojedine treba da uruče lično. Tako da je vreme veoma bitan faktor kada su u pitanju pozivnice za venčanje. Najveći deo venčanja zavisi od dobro isplaniranog poziva na venčanje.

 

Redakcija RestoraniZaSvadbe.com

 

Blog , ,

Review are closed.

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>