Pitanja koja treba postaviti pri izboru lokacije vašeg venčanja

Sledeća lista pitanja i saveta će vam pomoći pri vašem izboru lokacije. Ištampajte je i iskoristite je pri vašem odabiru.

1. Koji datumi su slobodni za mesec za koji sam zainteresovana?

2. Koliko ljudi može da primi sala?

3. Kolika je cena iznajmljivanja i šta je uključeno u cenu? Da li postoji popust pri rezervisanju van sezone ili u periodu od nedelje do petka?

4. Koliki je depozit? Do kada ga treba ostaviti i da li se vraća pri odustajanju? Kakav je plan plaćanja celog iznosa?

5. Da li mogu ceremoniju da održim ovde? Da li se to posebno naplaćuje? Da li je sala za ceremoniju blizu svečane sale? Postoji li soba za mladu? Koliko je vremena raspoloživo za probe?

6. Koja su pravila pri odustajanju?

7. Kakvi su vaši uslovi što se tiče vremena,ako se održava van objekta?

8. Koliko dugo ću moći da koristim sale koje sam rezervisala? Postoji li naplata pri dužem ostajanju? Postoji li minimalno ili maksimalno vreme koje mogu da iskoristim?

9. Mogu li da premeštam stvari i dekorišem kako želim, ili sve mora da ostane kako jeste? Postoje li neka pravila pri dekorisanju? Mogu li koristiti prave sveće?

10. Koliko vremena bi imala za dekorisanje? Da li obezbeđujete pomoć pri odnošenju poklona i dekoracija nazad do kola, hotela, itd., kada se venčanje završi?

11. Da li obezbeđujte gardarobu za goste (posebno bitno za zimska venčanja) ? Ako ne, imate li prostoriju koja se može iskoristiti u te svrhe?

12. Postoji li neko otvoreno mesto gde gosti mogu da izađu, da li se greje i da li je zaštićeno od vremenskih uticaja? Postoji li unutra posebna prostorija za „socijalizaciju“?

13. Posedujete li vaš ketering ili listu sa kojima sarađujete, ili ja treba da obezbedim? Ako posedujete, mogu li ja ipak koristi koga želim prema svojoj želji?

14. Ako unajmim svoj ketering, mogu li oni koristiti kuhinju?

15. Da li su stolovi, stolice, pribor za ručavanje,čaše obezbeđene ili ja treba da ih iznajmim ili ketering koji unajmim?

16. Koja je cena obroka i pića po osobi? Koja je cena usluge?

17. Možemo li probati hranu da bi odredili šta će da bude na meniju? Ako možemo, da li se i to dodatno naplaćuje?

18. Mogu li ja da donesem tortu, ili torta mora da se napravi u vašim prostorijama? Postoji li naplata za sečenje torti? Ako je torta napravi u vašim prostorijama, jel se naplaćuje korišćenje iste?

19. Mogu li da dodnesem svoje vino, pivo, šampanjac? Mogu li da donesem i druge vrste alkohola?

20. Imate li dozvolu za služenje alkoholnih pića? Ako je tako,da li naplaćujte alkohol po osobi ili količini? Postoji li dodatna naplata za korišćenje šanka? Postoje li neki uslovi koji moraju biti ispunje zbog šanka? Koliki je broj šankera za moj broj gostiju?

21. Postoje li neka određena pravila povodom muzike, šta sme, a šta ne sme da se pušta, ili u koje vreme muzika mora da prestane? Da li iznajmljivaje uključuje muzički bend ili DJ-a?

22. Postoji li parking prostor? Nudite li usluge parkiranja, i po kojoj ceni? Ako ne postoji parking, gde gosti mogu da se parkiraju? Da li taksi lako može da pristupi lokaciji?

23. Koliko je broj toaleta koji posedujete?

24. Da li imate u ponudi supervizora koji bi nadgledao obavljanje poslova? Ako da, koje usluge spadaju pod to i da li se to posebno naplaćuje? Da li će on nadgledati i na dan venčanja?Koliku pomoć mogu da dobijem pri nameštanju i dekorisanju?

25. Koje mere obezbeđenja nudite? Da li moram sama da zaposlim obezbeđenje, ili ih vi zapošljavate?

26. Da li su gosti na lokaciji osigurani?

27. Mogu li da uposlim svoje dobavljače i radnike ili moram da biram sa vaše liste mogućih?

28. Koji noćni smeštaj imate u ponudi? Nudite li popust za više rezervacija? Koji su hoteli u blizini?

29. Da li imate ljude koji pružaju pomoć tokom trajanja venčanja?

30. Da li imate obaveznu polisu reciklaže?

Tekst pripremala redakcija sa portala RestoraniZaSvadbe.com

Blog , , ,

Review are closed.

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>