Nekoliko korisnih saveta za odabir ugostitelja

Odabir ugostitelja

 

Veoma bitan deo venčanja je hrana u kojoj maldenci i gosti uživaju nakon opštinskog/crkvenog venčanja.

Raznolikost ideja kako će izgledati proslava na prijemu je prisutna, ali pravi odabir hrane je vrlo bitan za sve prisutne.

Kako bi imali prijem za pamćenje vrlo je bitno odabrati dobrog ugostitelja.

 

 

Evo par saveta kako to učiniti

1. Ako maladenci ( ili samo jedno od njih) imaju posebne zahteve oko pripreme hrane ( npr. zbog verskih običaja) oni moraju da se pobrinu za to da ugostitelj isporuči baš to što su želeli.

2. Prilikom odabira ugostitelja, mladenci moraju dobro da obrate pažnju na meni. Ukoliko im se ne dopada njihova ponuda, oni mogu da pitaju da li postoji mogućnost prilagođavanja menija za dan venčanja. Međutim, ovo može iziskivati dodatne troškove za mladence.

3. Npr.. da li je mladina mama alergična na neku vrstu hrane ? Mladenci moraju da obrate pažnju i na specifične potrebe gostiju, posebno na one koji su im bliski.

4. Obično ugostitelji mladencima ponude set odredjenih jela. Ukoliko pored toga žele da imaju uslugu konobara ili konobarice i naručuju šampanjac ili vino, mladenci moraju biti spremni na to da će posebno platiti dodatne usluge.

5. Nisu sigurni koji je ugostitelj najbolji za njih? Preporuka već venčanih prijatelja je uvek od pomoći. Njihovi prijatelji mogu i da ugovore popust kod ugostitelja na osnovu preporuke.

 

 

Pogledajte ponudu ugostitelja koju je naša redakcija odabrala Klikni

Redakcija portala Restoranizasvadbe.com

Blog , ,

Review are closed.

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>