Kako izabrati najboljeg fotografa za venčanje?

Čestitamo! Ne samo da ste proslavili vašu veridbu sa prijateljima i familijom, nego ste još i našli vaše mesto za proslavu vašeg venčanja. Pronalazak fotografa koji će snimiti vaše trenutke tog divnog dana trebalo bi da bude vaš sledeći zadatak za rešavanje. Na početku taj zadatak, može da bude težak, ali verujte nam sve je lako kada znate šta želite.

Prvo treba da odlučite kakav stil fotografije želite. Pogledajte albume vaših prijatelja i familije. Sajtovi fotografa su takođe
puni dobrih informacija. Njihovi sajtovi su često deo njihove kreativnosti.  Ti sajtovi su puni slika sa drugih venčanja, pa možete odlučiti koje slike vam se najviše sviđaju.

Spremite svoja pitanja za fotografa

Kada napravite listu fotografa i lično se nađete sa vašim možda budućim fotografom, postoje nekoliko pitanja koje morate da mu postavite. A to su:

1. Sa kakvom opremom raspolaže?
2. Koliko će digitalnih fotoaparata doneti na venčanje?
3. Da li će se koristi osvetljenje pri slikanju?
4. Da li će sa njim biti još neki njegovi fotografi?
5. Da li naplaćuju put do restorana, ako naplaćuju, koliko to košta?
6. Kakav je plan ako se desi da fotograf ne može da stigne na venčanje?
7. Koliko je vremena potrebno da ištampate fotografije?

Možda i najbitniji deo koji treba da gledate je nematerijalni deo.To jeste, trebate da gledate, kako se vi slažete sa fotografom. Kako se podudaraju vaši lični interesi. Vi ćete provesti ceo dan zajedno sa fotografom, pa bi trebalo da uživate kada ste u njegovom
okruženju.

Radeći malo istraživanja oko najboljeg fotografa, je vreme koje ćete dobro uložiti. Vi ćete sigurno biti puni uzbuđenja kada bude došao taj veliki dan, pa će vam te fotografije pomoći u budućnosti da pokažete kako je vaše venčanje bilo fantastično.

Vaši restoranizasvadbe.com

Blog , ,

Review are closed.

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>