Četiri perfektne neutralne boje za lakiranje noktiju mlade

Kada vam kozmetički saloni ponude gomilu neutralnih lakova za nokte, skoro je nemoguće pronaći savršeni lak za nokte za vaše venčanje. Ovde imate mogućnost da izaberete neke od ponuđenih:

 

1. OPI “Passion”, nošen na BCBG Max Azria i Herve Leger od Max Azria-e, jedva vidljiv koji vašim noktima daje dovoljnu neprozirnost i vašim noktima daje izgled super ispoliranih.

 

 

2. Essie “Not Just a Pretty Face”, nošen na Carolina Herrera – ovaj univerzalni lak laskave nijanse ka boji lavande, daje vam više nežnosti nego prosečan pink lak.

 

 

3. CND Colour “Putty”, na vrhu sa CND Super Matte Top Coat, nošen na Monique Lhuillier, manikirka Wanda Ruiy opisuje ovaj lak kao “somotski manikir” zbog nežnog završnog rada.

 

 

4. CND Colour “Marshmallow Rose”, nošen na Theory-ju, ovaj pink lak ima podtonove plave boje, tako da odgovara i ženama koje inače ne vole pink boju.

 

 

Koji od ovih neutralnih lakova biste najviše voleli da nosite na vašem venčanju, ili ste više za frenč manikir ili blago poliranje noktiju?

 

Svaki vaš komentar, iskustvo, ili preporuka će biti od pomoći svima, učinite dobro delo,  podelite svoje mišljenje, Vaši RestoraniZaSvadbe.com

Blog , , , ,

Review are closed.

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>