Kruna

  • Svečana Sala “KRUNA” je smeštena na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu, preko puta Kalemegdanske tvrđave, na obali reke Save.
  • U prelepom okruženju, pronaći ćete restoran koji je u skladu sa svim trendovima, i svojim modernim izdanjem čini idealan ambijent za venčanje o kojem ste maštali.
  • Kapacitetom do 320 mesta za sedenje i 800 mesta za koktel zabave, kao i prostrane terase sa pogledom na najlepši deo Beograda, priredićemo Vam trenutke za pamćenje.
  • Poštujući Vaše želje i zamisli, kreiraćemo za vas jedinstveni ambijent koji će odisati dobrodošlicom za Vaše goste.
  • Naši specijaliteti kuće, pripremljeni sa posebnom pažnjom, zadovoljiće i najzahtevnije goste.
  • Raznovrsna ponuda na našem meniju, učiniće da sa lakoćom odaberete meni prema vašim željama, a piće kako domaće tako i strano je uključeno u sve naše menije.

Prepustite nama da Vam pomognemo i podelimo sa Vama zadovoljstvo u organizaciji i proslavi vašeg posebnog dana.

 

Lokacija

Komentari

komentara

Sale za svadbe Splavovi za svadbe , ,

Related Listing

Review are closed.

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image

Ko smo mi?

Napravili smo portal na kome se nalaze svi restorani za svadbe i sve ponude koje oni sadrže. Nadamo se da ćemo vam olakšati posao. Tu smo zbog vas.

O nama>>>

Dodaj restoran

Ako želite da se i vaš restoran pojavi na portalu "Restorani za Svadbe" slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona. Pre nego što nas budete kontaktirali, vaš restoran mora da ima u ponudi organizaciju svadbi, kako bi se uopšte pojavio na sajtu.

Dodaj odmah>>>